• Μιλήστε με έναν Τεχνικό
 • +30 210 0107033

Η εταιρία μας

AT Security Systems

Η AT Security Systems αποτελεί την επέκταση και εξειδίκευση της AT ELECTRO στον τομέα των Συστημάτων Ασφαλείας αλλά και των έξυπνων συστημάτων. Η ΑΤ ELECTRO είναι μια τεχνική εταιρεία με έδρα στην Καλλιθέα, η οποία παρέχει υπηρεσίες υψηλής Τεχνολογίας και Ποιότητας. Διαθέτει μία ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με σημαντικές γνώσεις και σπουδές στο αντικείμενο της σύγχρονης τεχνολογίας και των σύγχρονων μεθόδων.

Μπορεί να εντοπίζει τις ανάγκες των πελατών της και να τις καλύπτει βάση των δυνατοτήτων που προσφέρει η νέα τεχνολογία. Η AT ELECTRO ακολουθεί τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας με αποτέλεσμα την ΕΓΓΥΗΣΗ των υπηρεσιών που παρέχει.

Η AT Security Systems, διαθέτοντας όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τεχνογνωσία καθώς και άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, καθίσταται μια σοβαρή, ανταγωνιστική και αξιόπιστη λύση για την προστασία και την ασφάλεια του εκάστοτε χώρου επαγγελματικού ή ιδιωτικού.

Αναλαμβάνει αρχικά την Εγκατάσταση, έπειτα τη Ρύθμιση και τον Προγραμματισμό ενώ τέλος παρέχει αποτελεσματική Τεχνική Υποστήριξη για κάθε Σύστημα Ασφαλείας. Τα Συστήματα Ασφαλείας τα οποία παρέχονται αναβαθμίζονται συνεχώς ως αποτέλεσμα της τεχνολογικής προόδου που συντελείται αδιάκοπα. Πρόκειται για:

Making Your Life Safer

Επιλέξτε σήμερα ένα από τα Αξιόπιστα Συστήματα Ασφαλείας, της ATSecuritySystems, για το Σπίτι σας και την Επιχείρησή σας και ζήστε ξέγνοιαστα τις όμορφες στιγμές σας!

Γιατί να επιλέξετε AT Security Systems

 • Πιστοποιημένα συστήματα ασφαλείας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα
 • Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε προϋπολογισμό
 • Μόνο αξιόπιστοι και δοκιμασμένοι κατασκευαστές συστημάτων
 • Συστήματα απλά στην χρήση, για να λειτουργούν έγκαιρα και αξιόπιστα, ακριβώς την στιγμή που τα χρειάζεστε!
 • Συστήματα στα μέτρα σας αφού καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας που μπορεί να χρειάζεται ένας χώρος
 • Έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της AT Security Systems εγγυάται την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό των συστημάτων
 • Η φιλοσοφία της AT Security System βασίζεται πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωής με τα προϊόντα της να προσφέρουν την απόλυτη προστασία σας

Συνεργάτες

Προκειμένου να είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πλέον σύγχρονα προϊόντα και τεχνολογίες, συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους διεθνείς και εγχώριους κατασκευαστές.

Η φιλοσοφία μας

Η επιλογή του συστήματος ασφαλείας είναι σοβαρή υπόθεση γιατί καλείται να προστατέψει την ίδια μας την ζωή!
Η AT Security Systems στην προσπάθειά της να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό τις διαθέσιμες τεχνολογικές δυνατότητες αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της. Το αίσθημα της ασφάλειας γίνεται καθήκον μας και κύριο μέλημά μας και για αυτόν το λόγο προτείνουμε συστήματα ασφαλείας μόνο πιστοποιημένα και δοκιμασμένα ώστε να εξαλείψουμε την πιθανότητα ανεπαρκούς κάλυψης.

Γιατί να νιώθετε ασφαλείς με την AT Security Systems

 • Γιατί ο συναγερμός συνδέεται είτε μέσω δικτύου τηλεφώνου, είτε μέσω Internet είτε μέσω 3G,4G,5G με το Κέντρο Ελέγχου
 • Γιατί συνεργαζόμαστε με τα πιο αξιόπιστα Κέντρα Λήψης Σημάτων
 • Γιατί ακόμα και αν κοπεί η καλωδίωση του συναγερμού, το σήμα του συναγερμού μεταφέρεται στο Κέντρο με ασύρματα σήματα 3G,4G,5G
 • Γιατί διαθέτουμε δυνατότητα τηλεχειρισμού του συναγερμού σας
 • Γιατί η συνεχής παρουσία μας σε εκθέσεις και γενικότερα η αδιάκοπη προσπάθεια της AT Security Systems να επιμορφώνεται πάνω στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, μας επιτρέπει να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων και να αξιοποιούμε την γνώση μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας